Äntligen framme!

Vi har anlänt!
Egentligen anlände vi till Ukarumpa (fniss) redan vid 4-tiden på fredagen den 21 februari. Men sen är det fullt upp med saker att göra så som att hälsa på folk, packa upp, vara förvirrad, och annat som behövs göras innan man kan sätta sig ner och skriva om vad som har hänt.
Detta inlägg är dock inte menat för det. Syftet är bara att berätta att hela resan gick väldigt bra! Barnen har sköt sig exemplariskt och flygen har varit trevliga på många sätt. Och vi har kommit fram, fått hyra ett hus, och försöker hantera alla intryck och all information.
Vi har däremot ett litet problem med att vi saknar Internet än så länge. Då vi anlände i fredags så har vi bara haft helgdagar, och har därför inte kunnat få tillgång till Internet. Därför kommer det till en början inte vara lätt för oss att kolla mail eller posta bilder. Detta inlägg i sig är gjort genom att snylta på våra nya grannars Internet-anslutning. Men tur nog har vi fått väldigt trevliga och svenska grannar som har tillåtit detta snyltande.
Vi har i alla fall haft det bra, varit bortbjudna till olika familjer för varje lunch och middag. Detta har gjort att man snabbt blivit att lära känna olika människor här på basen, men även att man inte hunnit med så mycket mer annat än att socialicera och äta. Men vi kommer ge er mer detaljer (samt visa bilder) när vi har fått någon form av eget Internet samt att den socialt väldigt intensiva tiden lugnar sig något.
Vi mår i vilket fall som helst väldigt bra.

7 reaktion på “Äntligen framme!”

 1. Åh va skönt att höra att ni är framme och att ni är i goda händer. Vi följer er på blogg o i tankar, All kärlek till er !

 2. Hi, we were just talking about you two and wonder how the journey went. It is good to hear that the flight went well and the kids are doing fine. I will inform the missionsråd what you write here 🙂
  Enjoy PNG!

 3. Hej goingar! Hörde lite av Gunilla i afton om resan innan jag tittade in här. Hoppas att det där med internet löser sig, och att ni får känna att ni landar. Var på spelkväll idag 24:e och kom på mig med att titta längst bort i korridoren för att inse att det inte var något litet barn där. Lite konstigt. Välsignelse och kramar! Iréne

 4. Tack alla för era kommentarer!
  Insåg, nu lite pinsamt långt senare, varför vi inte såg någon kommentar; de behövde godkännas också! Uff, jag är lite novis med WordPress.
  Jag hoppas det är fixat nu i alla fall.
  /Samuel

 5. Skönt att höra att allt gick bra med resan och att ni inte verkar ha haft något problem med den där vulkanen som hade utbrott.
  Vi tänker på er och ber för er.
  Kramar
  från oss

  (Eden som gillar att skriva brev undrar om vi inte kan sätta dit ett klistermärke på vår hälsning till er.. men jag vet inte ens om jag kan få dit nån bild så ni får tänka er en fin liten bild 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *